only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Våra senaste dagar...

Publicerad 2014-03-31 20:43:59 i Allmänt,

Idag firar vi älskade pappa Joel som blir 32 år!!! 

Vilken fin present du fick i år, några dagar tidigare ❤

Igår åkte mamma och pappa hem så vi firade J på morgonen med blommor och paket!

Tårfyllt avsked när mormor och morfar åkte... Dom har varit här över en vecka och det har varit helt fantastiskt! Skrattat, myst och lekt.
Väldigt lugn känsla att åka in på förlossningen i vetskapen om att E har det bra hemma. Vi är tacksamma för alla er vänner som erbjudit eran hjälp innan dom var här, nu tog ju lillebror tid på sig så dom hann ju med god marginal men det har varit så skönt att veta att vi även har vänner som snabbt kunde komma till "räddning" när det var dags. 

Och givetvis så tacksamma över att mamma och pappa var här, jag tror det var det bästa för alla oss att ha dom här både innan, då och efter pyret kom, Ebba har inte behövt känna sig åsidosatt en enda gång så övergången från att vara ensam till att få ett syskon gick smidigt tack vare dom, vi har varit väldigt noga och är fortf det här hemma. 





Och att få komma hem med lillebror var en häftig känsla kan jag säga. 


I taxin på väg hem, endast 17 timmar gammal. 



Idag fick vi fint paket på posten av barnens morbror Micke m familj! Fin liten dress till pyret som direkt hamnade i tvätten för den vill vi snarast börja använda, och söta hårprylar till E. 



Ebba vart jätteförtjust i sina nya hårspännen och ville ha "färnan" i håret med en gång. Tack snälla morbror m familj ❤

Igår invigde vi äntligen syskonvagnen, åh så nöjda vi är både jag och Joel. Ebba med för den delen, hon har älskat den från första stund men nu på slutet har det varit rätt trist att sitta i den men nu skulle ju lillebror sitta vagn så då fick hon bråttom i! 




Lillgrabben/lillebror/pyret/bebisen (Kärt barn har många namn) ska bara få ny sufflett och lite skönare inredning. 


Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela