only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Stora killen

Publicerad 2012-07-31 19:16:58 i Allmänt,

Fint besök har vi haft idag! Andrea och hennes pojke Albin som blivit sååå stor(!) det var så länge sen vi träffades och det hinner ju hända så mycket... På eftermiddagen kom Malin och förgyllde tillvaron ett tag :)

Shopping

Publicerad 2012-07-30 21:30:01 i Allmänt,

Joel har varit ledig idag och medans han fick egentid med Ebba fick jag en shoppingtur! Härligt att vara borta ett litet tag och få längta efter mina kärlekar. Blev en hel del, roligt nog bara till mig.. Visar vad imorgon, nu njuter vi av lugnet och myser i soffan till Wallander!

Tomt

Publicerad 2012-07-29 17:44:10 i Allmänt,

Lika underbart det är när mina föräldrar kommer, lika bedrövligt jobbigt är det när dom åker... Tomt, tyst och tråkigt... Vi åker som tur är hemåt Avesta igen om några veckor så då ses vi igen! Joel har iaf kommit hem från jobbet nu så en film och mys i soffan får bli kvällens sysselsättning.

Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela