only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

The vow

Publicerad 2013-04-30 23:15:18 i Allmänt,

Lite halv klyschig här och var men helt klart sevärd film som vi spenderat vår valborgsmässoafton till, The Vow

nu är klockan över 23 och min man säger att det är läggdags, jag kontrar med att fråga om han är 12år? Det brukar vara jag som sover vid denna tid, helst för en halvtimme sen men det är ju rätt trevligt med soffhäng och när jag väl passerat min tröttaste tid så kan jag vara vaken hur länge som helst... Ombytta roller här hemma!

Hotellövernattning!

Publicerad 2013-04-30 16:13:02 i Allmänt,

På lördag ska vi på Andreas och Angelicas bröllop ❤!
Jag har fått äran att vara en av dom som bakar en tårta till bröllopsfesten, finns ju så mycket gott och fint man kan göra men jag tror att jag får gå på min magkänsla som säger att jag nog inte hinner lägga ner så mycket tid på att testa något nytt även om jag skulle ha velat gjort det, så jag kör på ett säkert kort, ni får se resultatet efter helgen.

Joels föräldrar kommer imorgon och stannar tills på söndag :) och jag har lovat dom god mat denna veckan så jag och Ebba har varit och handlat och städat här hemma, så skönt när det är gjort.
På lördag ska dom vara barnvakt åt Ebba, bröllopet är i Kungsbacka så vi tyckte det var för krångligt att ta oss hem på natten så vi ska faktiskt bo på hotell och gotta oss ordentligt, en frukostbuffe att se fram emot dagen efter är inte helt fel. Hur härligt det än ska bli så är det ändå rätt jobbigt första gången vi ska vara utan Ebba ett helt dygn... det kommer ju att gå jättebra det vet jag och det är nog snarare vi som lider av det för hon gör det då knappast!! ;)

Ikea

Publicerad 2013-04-29 16:04:17 i Mode & Shopping,

En Ikeadag med en rännandes 1åring :) Stackars Stina fick springa och jaga medans jag handlade, härligt haha!

Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela