only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Ippiie!!!

Publicerad 2015-08-30 08:50:17 i Allmänt,

Denna lilla kille babblar som tusan och när man väl förstått vad han vill så blir han så glad och säger JAAA  Jippi på sitt strålande sätt "JAAA Ipppiie" så galet sött.


Btw så gick natten helt ok. Lite ledsamt och vi fick gå in och trösta ett par ggr inatt men i det stora hela gick det bra. 
När vi kom in i morse stod Ebba vid Victors säng och pratade med honom 💕
Hon berättade även att hon sjöng "somna in, i bädden så fin" (favoritlåt från saltkråkan) när han var ledsen på natten, hur gulligt är inte det då ☺️

Nu ska vi göra oss i ordning för en dag på stan bara jag och Ebba.
Fin söndag till er!!

Nytt rum

Publicerad 2015-08-29 21:10:32 i Allmänt,

Spännande natt, nämligen första gången barnen sover i samma rum 😊 sitt nya fina rum! Vi började förra helgen med att byta vårt sovrum och deras rum, inte det smidigaste med två barn, jobb och plugg 😁 men nu så börjar vi se ljuset! Det är jobbigt att bo i en röra, jag beundrar folk som renoverar ett helt hus! Men man finner sig väl i en sån situation med givetvis. 

Här är en bild på deras nya rum

Ebba älskar sin nya säng! Hon går självmant och lägger sig långt innan hon brukar, inte en dag för tidigt! Hon skulle ju haft ny säng för längesen egentligen.. 


Säger trevlig kväll med denna bild från en nöjd tjej som precis handlat sitt lördagsgodis!!  


Svar på tal!

Publicerad 2015-08-26 06:43:31 i Allmänt,

Igår frågade Ebba vart vi skulle göra av hennes gamla säng.. Jag svarade att vi skulle spara den i förrådet ifall det kommer en lillasyster eller lillebror till nångång. 
Hon såg fundersam ut, det skulle väl vara kul med ett till syskon frågar jag. Nej mamma det räcker med min lillebror Victor ☺️ svarar hon sådär lillgammalt. 
Den tjejen har då svar på tal! 


Hon har då sovit som en prinsessa hela natten i sin nya säng iaf, inte ett ljud!! 
Jag kör en repris från igår, kaffe by myself innan det är dags att väcka dom 


Godmorgon!!

Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela