only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Våra senaste dagar...

Publicerad 2014-03-31 20:43:59 i Allmänt,

Idag firar vi älskade pappa Joel som blir 32 år!!! 

Vilken fin present du fick i år, några dagar tidigare ❤

Igår åkte mamma och pappa hem så vi firade J på morgonen med blommor och paket!

Tårfyllt avsked när mormor och morfar åkte... Dom har varit här över en vecka och det har varit helt fantastiskt! Skrattat, myst och lekt.
Väldigt lugn känsla att åka in på förlossningen i vetskapen om att E har det bra hemma. Vi är tacksamma för alla er vänner som erbjudit eran hjälp innan dom var här, nu tog ju lillebror tid på sig så dom hann ju med god marginal men det har varit så skönt att veta att vi även har vänner som snabbt kunde komma till "räddning" när det var dags. 

Och givetvis så tacksamma över att mamma och pappa var här, jag tror det var det bästa för alla oss att ha dom här både innan, då och efter pyret kom, Ebba har inte behövt känna sig åsidosatt en enda gång så övergången från att vara ensam till att få ett syskon gick smidigt tack vare dom, vi har varit väldigt noga och är fortf det här hemma. 

Och att få komma hem med lillebror var en häftig känsla kan jag säga. 


I taxin på väg hem, endast 17 timmar gammal. Idag fick vi fint paket på posten av barnens morbror Micke m familj! Fin liten dress till pyret som direkt hamnade i tvätten för den vill vi snarast börja använda, och söta hårprylar till E. Ebba vart jätteförtjust i sina nya hårspännen och ville ha "färnan" i håret med en gång. Tack snälla morbror m familj ❤

Igår invigde vi äntligen syskonvagnen, åh så nöjda vi är både jag och Joel. Ebba med för den delen, hon har älskat den från första stund men nu på slutet har det varit rätt trist att sitta i den men nu skulle ju lillebror sitta vagn så då fick hon bråttom i! 
Lillgrabben/lillebror/pyret/bebisen (Kärt barn har många namn) ska bara få ny sufflett och lite skönare inredning. 


Lycklig tvåbarnsmamma

Publicerad 2014-03-29 21:18:44 i Allmänt,

Ett mirakel. En lillebror har kommit till världen, våran alldeles egna underbara lilla pojke. Lyckan är total ❤

I 9 månader har vi väntat och längtat, funderat och spekulerat på vad det var för filur och ut kommer en liten kille på 3355g och 50cm lång, 10 fingrar 10 tår, hår på huvudet och lite sådär lagomt luden överallt. Vacker och alldeles fantastisk

Även om vi har Ebba sen innan så minns jag ändå inte exakt hur allt var när hon var bebis, man lever så i  stunden och mitt i allt så man ser ju inte allt förrän efteråt när man kollar på kort och filmer och sen glömmer man ju lixom så lätt.., 
Men allt kommer ju tillbaka till en rätt snabbt så på ett sätt är allt mycket lugnare och tryggare eftersom man just gjort det förut och alla orosmoment man hade då kan man ju lättare bocka av nu när lite erfarenhet finns. 

Jag kan inte minnas när jag var så här lugn och tillfreds med tillvaron, att få bli mamma igen var nog mer övermäktigt än jag någonsin kunde ana. 
Lycklig, galet lycklig och tacksam ❤❤❤


Fler bilder och ett längre inlägg kommer imorgon... 

Mina underbara älskade barn❤


Mormor, morfar hit och dit...

Publicerad 2014-03-27 16:28:34 i Allmänt,

-Mormor blyta blöja, - Mormor köra vagnen, - Mormor sitta soffan... mormor hit och mormor dit och självklart en hel del morfar emellan oxå, haha vi är inte mycket värda jag och Joel heller! 


Det är så härligt att hon trivs så bra med dom ❤ hon gillar verkligen livet just nu (förutom att hon är förstoppad-den lilla tösen har ju en väldigt jobbig inställning till att göra nr2 tyvärr).. Hoppas vi får bukt med det nästa vecka när vi ska till barnmedicin med henne! 

Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela