only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Sista kvällen

Publicerad 2012-10-31 21:39:55 i Allmänt,

Myser sista kvällen med tjejerna! Riktigt härligt har vi haft det! Idag har vi varit på Ikea och tjejerna har hjälpt mig bära hem en massa ljus-paket (så att vi klarar oss i vinter ;)

Kvällen spenderas med hemmagjord pizza och godis i soffan. Imorn åker dom hemåt igen, innan dom åker så ska dom följa med mig och Ebba på babysim :)

Supermysigt har vi haft det och jag hoppas dom kommer och hälsar på igen!

En dag på stan

Publicerad 2012-10-30 21:38:54 i Mode & Shopping,

Idag har vi varit på stan och shoppat, det var dock mest tjejerna som handlade! Men Ebba fick iaf en pyjamas, body och ett par byxor, tro det eller ej men det börjar sina i hennes garderob(!) det går undan... Helt plötsligt märker man att vissa kläder är på tok för små!

Fullt hus!

Publicerad 2012-10-29 20:00:53 i Allmänt,

Full rulle idag! Först mammaliv här på dagen <3 och sen mötte jag upp två av mina syskonbarn som äntligen kommit på besök och ska vara här till torsdag :) Kommer bli en jättebra vecka det här!

Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela