only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Tack Fröken

Publicerad 2016-06-30 15:49:50 i Allmänt,

Nedräkning till semester och idag fick förskolan en present från oss trots att det är en dag kvar men det passade bäst idag! Så vemodigt det känns! Efter sommarlovet börjar dom på ny förskola!

Stora tankar

Publicerad 2016-06-29 19:42:34 i Allmänt,

Det rör sig stora tankar i dom smås huvuden.. 

Ikväll frågade Ebba mig varför farfar är i himmelen.. Jag svarade att han blev väldigt sjuk och till slut gick det inte att bli frisk.. 
Så tänkte hon ett tag och sen svarade hon, Men är han fortfarande sjuk i himmelen nu? 
Nej där är han frisk, i himmelen är man alltid frisk svarade jag.. 
Sen kom den där frågan då det inte går att hålla tårarna borta, 
Men mamma kan man köpa en ny farfar? ❤️ 
Om man ändå kunde det... 
Monday

Publicerad 2016-06-27 23:33:20 i Allmänt,

Min tänkta bildbomb från helgen gick sådär, tiden går alldeles för fort, vi hade ett utvecklingssamtal inplanerat idag som vi fick springa in till för att jag suttit i bilkö, det gick dock väldigt bra och det är skönt att veta att vår tjej "sköter sig" inte för att vi trott något annat men det är ändå skönt att ha sådana här samtal så man hänger med vad som händer i deras liv på förskolan. Nu är vi inne på upploppet, på fredag är sista dagen på denna förskolan och vi flyttar sedan till en förskola för äldre barn då denna vi varit på bara varit upp till 4år. 4 år (!!) att hon ens varit med oss i 4 år våran underbara tjej, så fantastiskt! 


På kvällen kom Johanna och vi hade tänkt gå på Lotta på Liseberg men vi slutade i soffan till fotbollen och med ett härligt bakgrundsljud från Bruce på Ullevi, trevlig kväll och grymt kul att Island vann!  Vi hör fortf Bruce och hans galna fans, så kul att bo nära Ullevi när man hör lyckan hos dom alla.. 
Gonatt på er

Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela