only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Första fikan ute på stan..

Publicerad 2012-05-31 19:38:22 i Allmänt,

Idag har vi haft lyxen att träffa Johanna igen som är i stan! Vi var och fikade i flera timmar, premiär för Ebba som skötte sig ypperligt! Sov mest hela tiden, mycket liv och rörelse= nöjd Ebba!

Sen tänkte vi ta en snabb tur på jobbet och köpa en bh till mig men det är omöjligt att ta en snabb tur där... Alla har inte träffat Ebba så det skulle hållas och gullas ;) såklart! En av tjejerna tog med sig E till personalrummet och hon trivdes så bra så, inte det minsta blyg utan hon log och visade sina färdigheter!Vi tackar..

Publicerad 2012-05-30 21:28:07 i Allmänt,

Idag har vi hängt med mammaliv som vi kallar oss vårat lilla gäng, glömde ta kort men trevligt som alltid hade vi!

Har glömt att visa min fina morsdag present jag fick i söndags, en mixer! Har alltid velat ha en sån men konstigt nog aldrig köpt någon, men J har minne han, man blir så glad när det kommer något så oväntat men ändå så välkommet ;) nu ska här mixas!! Smoothies, milkshake Mmm... Bra att ha sen när Ebba börjar äta riktig mat oxå. Mysigt att bli uppvaktad, det hade jag faktiskt inte räknat med, tack J och E såklart!!

Vi tackar kära farmor och farfar oxå för den fina bärselen som vi fick av dom! Den är såå mycket bättre än den andra vi hade! Tusen tack :)

Sktidag!

Publicerad 2012-05-29 22:43:52 i Allmänt,

Efter en tok-skit jävla dag med en påbörjad penicillinkur mot knölen i bröstet efter att jag i panik bett om att dom inte skulle "sticka in och suga ut" riktigt än förrän jag fått denna kur, efter lite gråt lite mys och kärlek av Ebba, Stina och Joel så känns allt lite mindre förjävligt...
Nu håller vi tummar och tår för att detta hjälper och så förbannar vi läkaren förra v som inte gav mig penicillin redan då! Jävla skitkvinna!!!

Var även till doktorn med Ebba och hon börjar bli bättre i sin förkylning :) oroliga föräldrar.... Men bättre att gå till doktorn en g för mycket, det är otäckt att höra henne andas så jobbigt på nätterna, inte lätt att vara liten och förkyld! Men nu så börjar hon pigga på sig.


Avslutar kvällen med att visa att jag äntligen varit till frissan och äntligen vågade jag klippa lugg!! Tack fina S för att du tog hand om Ebba så länge <3

Kram på er!


Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela