only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Recepthjälp tack!

Publicerad 2013-01-30 19:43:20 i Allmänt,

Snälla kan inte ni dela med er av något favorit recept? Jag är sugen på att testa något nytt och fick en recept-vecko-planerare i julklapp som kommer användas flitigt här hemma men tar mer än gärna emot era tips oxå! Jag vet ju att ni är ett gäng som läser så snälla dela med er :) vardags eller fest mat spelar ingen roll!!

Suck för mammapeng!

Publicerad 2013-01-30 09:59:53 i Mode & Shopping,

Det är såå värdelöst med mammapeng! Ikväll är det shoppingkväll och jag skulle sååå gärna vilja handla nya kläder till mig själv (för en gång skull)! Varför kan man inte få lika mycket pengar som när man jobbar :( jag älskar att vara hemma med Ebba, jag saknar inte jobbet det minsta men jag saknar PENGARNA!!! Suck!

SHN kur

Publicerad 2013-01-28 19:59:17 i Allmänt,

Vi är mitt upp i "Sova hela Natten" kuren som vi slutligen bestämde oss för! Vågar inte hoppas för mycket än men det går åt rätt håll, det sovande hållet(!!!)
Därav dålig uppdatering. Håll tummarna för oss!

Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela