only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Mys

Publicerad 2015-05-30 12:54:45 i Allmänt,

Vi har det fantastiskt mysigt, njuter av varje sekund! 
Vi firade givetvis det 40åriga bröllopsparet när dom kom i onsdags 
Jag gjorde lite snittar med lax, räkcocktail och minipajer med bacon, soltorkade tomater och fetaost, riktigt gott blev det!

Barnen gosar och busar järnet varje dag

Och på kvällarna åker spel fram 👏

Imorgon hoppas vi på en regnfri dag på Liseberg!

Fin helg till er 😘

Pigg tjej igen

Publicerad 2015-05-27 17:20:24 i Allmänt,

Inte mycket till magsjuka, puh!! Det måste varit något hon fått i sig.. Hon mår iaf bra och är pigg igen den lilla stjärnan! 
Ikväll väntas det finbesök, mina föräldrar ❤️ ingen är lyckligare än jag ☺️

Måndag

Publicerad 2015-05-25 21:19:35 i Allmänt,

Stackars lilla E fick magsjuka igår 

Usch vad det gör ont att se sina barn bli helt utpumpade... Victor var till henne flera ggr och ville busa med henne och det märktes att han blev lite olustig, han är ju inte van att se syrran bara ligga ner.. 

Tur nog har ingen annan drabbats och idag har hon varit trött men inga symptom på någon magsjuka så vi hoppas att den försvann lika fort som den kom! 
Mycket sömn för E och jag och V försökte vara så tysta vi kunde inne i sovrummet så E skulle få sova ifred i vardagsrummet. Hur lätt är det att vara still och hålla tyst på en energisk ettåring 😂

Mysdag delux blev det iaf ✌️

Hade tänkt firat svärisarna på deras 40åriga bröllopsdag med deras fina bröllopsfoto igår men sen flytten ligger fortf alla kort i ramarna lite huller om buller så jag hittade inte det. 
Så häftigt att både mina och Js föräldrar varit gifta i 40år, så nära varandra oxå, 17 respektive 24 maj ❤️
(Vi har att brås på även om vårt bröllop dröjer) 

Stort Grattis för fantastisk kärlek Lisbeth och Svenne ❤️
Och igår fick även S komma hem efter ett par veckor på sjukhus, Vi tänker på er och önskar så att vi fanns lite närmre varandra nu så vi kunde hälsat på. 

Stor Kram till er!
Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela