only according to me...

tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Jagar vagn

Publicerad 2013-12-30 13:01:35 i Allmänt, Mode & Shopping,

Nu har vi äntligen bestämt oss! En bugaboo donkey blir det! Dyr som satan men jag tror inte vi (läs mest jag) blir nöjd med en vagn där lillpyret kommer att bli vänd bort från oss när sittdelen blir aktuell... 
Dock blir det en begagnad om vi nu får tag på någon på blocket, dom försvinner tyvärr lika fort som dom kommer ut-sjukt populär vagn med andra ord! 
Jag har bara dom senaste dagarna svarat på fyra annonser och på alla är det flera som hört av sig och så vips är annonsen borta från blocket.
28 december

Publicerad 2013-12-29 12:24:17 i Allmänt,

Är ett datum vi helst av allt vill skriva ut ur almanackan. Det är tufft varje dag men högtider och årsdagen är ändå värst. Så igår var verkligen ingen bra dag, men jag håller inte emot heller utan blir jag ledsen så är det så, så borde nog fler tänka för sitt eget bästa. 

Vi var ner två ggr till kyrkogården jag och pappa. Det kändes skönt att åka dit även igår. 
På kvällen hade det kommit ännu flera ljus... Vackert och förjävligt på samma gång.
Vi pratade mycket om Johan igår, allra helst igår kväll, däremot går kvällen då det hände inte att prata om för någon av oss. Det får vara så helt enkelt.

"Tillsammans är vi starka"Idag skulle vi åkt hem till Gbg men min förkylning har "äntligen" brytit ut... Jag är jättetrött, halsont och har ingen röst kvar så vi väntar nån dag. Vi har så mycket grejer här hemma som ska med till Gbg så vi lånar bilen vilket känns skönt, ska bara se till att orka köra oxå!


Tacksam över fina vänner

Publicerad 2013-12-27 19:57:44 i Allmänt,

Idag har vi haft tre av Johans fina vänner med familjer här... Vi försöker ju ses runt den 28e varje år och det känns verkligen skönt att träffa dom, Johan hade många fina vänner och dessa tre har vi lärt känna mer än några andra så därför ligger dom extra varmt om hjärtat. 


Och att dom vill komma och spendera en hel dag med oss känns fantastiskt. 
Jag vet att du gillar detta Johan.

Tre av dom fyra barnen som har kommit till världen får du inte träffa, men vi vet ju att du ser dom men vi önskar så att du hade fått varit med istället. 
Ebba hade älskat dig lika mycket som jag, nu får morbror Micke lära henne allt bus, och det lovar jag att det gör han. Om

Min profilbild

Johanna

Nybliven tvåbarnsmamma. Göteborgare från dalarna. Visual Merchandiser. Inredning. Foto. Mode. Mat. Familj. Livsglädje. Lycka. Sorg. onlyaccordingtome

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela